Als makelaarskantoor hebben wij veel ervaring met woningen. Door onze werkzaamheden als aan- en verkoop, huur en verhuur en taxeren zien wij veel woningen van binnen. Hierbij komen wij veel geslaagde, maar ook minder geslaagde verbouwingen tegen.

Om u hiervoor te behoeden, bieden wij u onze kennis en ervaring aan in de vorm van verbouwingsadvies. Doordat onze makelaars dagelijks met woningen bezig zijn, weten zij goed welke mogelijkheden er zijn. Er is vaak meer mogelijk dan u vooraf zou denken!

Wij kennen veel belangrijke partijen die betrokken (kunnen) zijn bij een verbouwing. Denk hierbij onder andere aan hypotheekadviseurs en aannemers. Door onze ervaring met deze partijen, weten wij welke partijen betrouwbaar zijn en kwalitatief hoogwaardig werk leveren. Naast dat we u op voorhand al een indicatie kunnen geven van de kosten die hiermee gemoeid zijn, kunnen we ook snel verschillende offertes voor u aanvragen! Zo weet u snel wat de totale verbouwing gaat kosten.

Wij kunnen u in verschillende stadia bijstaan. Heeft u al een aannemer en een hypotheekadviseur ingeschakeld, maar heeft u graag iemand die ervoor zorgt dat de communicatie en planning in goede banen wordt geleid? Wij zijn gewend de spil te zijn in het proces en kunnen u ontzorgen door dit op ons te nemen!

TIP

Heeft u alles al geregeld, bent u alleen benieuwd welke waarde de verbouwing heeft toegevoegd aan uw woning? Laat dan een taxatierapport opmaken. Vraag naar de voorwaarden!